Szolgáltatásaink

A napi élelmiszer biztosítása: Ételeinket a könnyű vegyes étrend összeállításának szabályai határozzák meg
Egyéni és közösségi vallásgyakorlás: Szabad vallásgyakorlást minden lakó számára biztosítva van.
kulturális tevékenységek (színházi előadások, filmnézés, könyvtár, szórakoztató előadások szervezése a Központban), újabb ismeretek és élmények gyarapítása érdekében, tömegkommunikációs eszközök használata (újságok, DVD, rádió, TV, internet) a társadalomban való tájékozottság érdekében
Lakóegységek: Minden lakóegység akadálymentesített, saját fürdőszobával, előtérrel rendelkezik.
Kommunikációs eszközök használata (újságok, DVD, rádió, TV, internet) a társadalomban való tájékozottság érdekében.
A kedvezményezett egészségi állapotának állandó felügyelete szakképzett személyzet által (orvosi asszisztensek, ápolók).
A kedvezményezettek a Központban működő kulturális szolgáltatásokat önkéntesen és térítésmentesen vehetik igénybe. A kreatív foglalkozásokon való részvétel önkéntes, egyéni érdeklődés alapozza meg.
A Zathureczky Berta Központ 24 órás szakszemélyzet általi felügyelet biztosít.
A lakók az otthonban működő kulturális szolgáltatásokat önkéntesen és térítésmentesen vehetik igénybe. A kreatív foglalkozásokon való részvétel önkéntes, egyéni érdeklődés alapozza meg.
születésnapok, ünnepek megünneplése kirándulások és más szabadidős tevékenységek szervezése

Videokamerás felügyelet

Biztonságos környezet biztosítása: kamerákkal őrzött az épület, a portások felügyelik és felelnek a biztonságért és a rendért a központon belül. Az épület füstjelzővel, nővérhívásra alkalmas telefonkészülékkel van felszerelve.